Contact

Overall projectmanagement

Om uw project in soepele banen te leiden zet Catlijne ervaren projectmanagers in. Zij zorgen voor de verbinding tussen de diverse expertises en stakeholders in het project, houden de afspraken en de planning daarbij nauwlettend in het oog en zorgen voor een kordate terugkoppeling aan u als opdrachtgever.

Overall projectmanagement

De vijf beloftes van Catlijne

Catlijne in de praktijk

Bike the Track – Europees project

Ons team zorgt ervoor dat de processen in dit Europese fietsstimuleringsproject soepel lopen. Het doel van dit project is het promoten van fietsen bij families met kinderen tussen de 9 en 15 jaar. De focus ligt op het gebruik van de fiets naar een vrijtijdsbesteding. Deze doelgroep kent een complex mobiliteitspatroon en gebruikt de auto vaak om de kinderen bijvoorbeeld naar het sporten te brengen.

Europese projecten zijn meestal onderverdeeld in verschillende werkpakketten, de verantwoordelijkheden in de werkpakketten zijn belegd bij een pluriforme groep organisaties. Wij houden de diverse projectpartners en stakeholders op koers richting de projectdoelen. Hierbij hanteren we een heldere planning aan de hand van de Gantt methodiek. Ook zorgen wij ervoor dat de deliverables op tijd, binnen budget en volgens specificatie worden opgeleverd. Dat vereist scherp procesmanagement in dit meerjarige project.

OV ambassadeurs – Provincie Zeeland

De senioren van nu willen actief in het leven staan. Toch bleek uit onderzoek van de GGD Zeeland dat bijna een derde van de Zeeuwse senioren van anderen afhankelijk is voor vervoer en dat een kwart van deze senioren soms ergens niet naar toe gaat vanwege vervoersproblemen. Reden voor de provincie Zeeland om het openbaar vervoer juist bij deze doelgroep onder de aandacht te brengen.

Hiervoor heeft DTV Consultants OV-ambassadeurs ingezet: deze vrijwilligers komen uit dezelfde demografische groep als de doelgroep en zijn ervaren OV-reizigers. Zeer gestructureerd projectmanagement heeft ervoor gezorgd dat alle aspecten van dit project tijdig en goed zijn geregeld. Van conceptontwikkeling en werven van vrijwilligers tot organiseren van voorlichtingsbijeenkomsten en promotiemiddelen. De aanpak was een succes: de kennisbijeenkomsten waren goed bezocht en kregen een goede waardering van alle betrokkenen.

Contact

076 513 66 34
hallo@catlijne.nl